Изберете страница

Бейлис Бомб – Маршмелоу 130гр. (3бр. – Горещ Шоколад)

Разпродажба!

Бейлис Бомб – Маршмелоу 130гр. (3бр. – Горещ Шоколад)

17.59 лв.

Топка млечен шоколад с Бейлис аромат и маршмелоу – за 3бр. – Горещ Шоколад – 130гр. Поръчайте сега и се насладете! Разгледайте всички продукти с Бейлис.

Може да има следи от ядки. Този продукт не съдържа алкохол. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Топка млечен шоколад с Бейлис аромат и маршмелоу – за 3бр. - Горещ Шоколад – 130гр. от Ирландия.
Търсите идеалното шоколадово лакомство? Опитайте Горещ Шоколад с Бейлис и маршмелоу.

Приготвяне: поставете топката в чаша, добавете 150мл. горещо мляко, добавете 50мл. Бейлис (продава се отделно, само за над 18г.), разбъркайте.

Шоколадова колекция Бейлис.
Колекцията Бейлис шоколади и бонбониери е комбинация от най-добрия ирландски шоколад от Лир, съчетан с крем ликьор Бейлис. Обещаваме, че не е нищо друго освен съвършенство.

От скромното начало.
Лир е създаден в Дъблин през 1987 г. Творчеството и внимание към детайлите са неразделна част от шоколадите Лир, като през годините се утвърждава като водещ доставчик на първокласни шоколадови бонбони за големите търговци на дребно по света. Посветени на занаята, те създават ръчно завършени и декорирани шоколадови бонбони, базирани на традиционни рецепти и непознати нови комбинации.

Прекрасен екип от над 250 майстори шоколатиери.
Те са отчасти дизайнери, отчасти учени по храните и отчасти магьосници, защото непрекъснато изследват, непрекъснато експериментират и непрекъснато отместват границите на възможното за съвременния шоколадов производител. Пътуват по света в търсене на най-добрите съставки, като тайландска лимонена трева, масло от персийски лайм, испански шам фъстък и по-близо до дома, ирландска атлантическа морска сол. Доказателство за уменията на екипа са няколко Great Taste Awards през последните години.

Лир е производител на:

Допълнителна информация

Тегло0.14 kg
Бранд

Бейлис Шоколади

Производител

Lir Chocolates – Ирландия